Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!                          ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Wild Nutrition Multi-Strain Biotic Child 90 g jauhe

37.15
Wild Nutrition Multi-Strain Biotic Child 90 g jauhe
37,15 €
Ravintolisä lapsille sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 8 erilaista bakteerikantaa.

Multi-Strain Biotic -ravintolisä lapsille sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 8 erilaista bakteerikantaa ja jopa 10 miljoonaa maitohappobakteeria annosta kohden. Sopii käytettäväksi vuoden ympäri, tai kausikohtaisesti.
Kuvaus

YksityiskohdatWild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 g
Sisältää Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacterium reuteri, Lactobacillus acidophilus, stabilointiaine (selluloosajauhe).
Käyttöohje 1-5 -vuotiaille 1,5 g (1/2 teelusikallista), 6-15 -vuotiaille 3 g (1 teelusikallinen, 5 ml). Sekoita jauhe pieneen lasilliseen vettä tai mehua ja nauti ruokailun yhteydessä. Jauhetta ei tule sekoittaa kuumaan ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö Suositeltava vuorokausiannos 1,5 g sisältää 5 miljoonaa ja 3g 10 miljoonaa maitohappobakteeria.
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 412.78
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa