Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Wild Nutrition Multi-Strain Biotic Child 90 g jauhe

37.15
Wild Nutrition Multi-Strain Biotic Child 90 g jauhe
37,15 €
Ravintolisä lapsille sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 8 erilaista bakteerikantaa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Multi-Strain Biotic -ravintolisä lapsille sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 8 erilaista bakteerikantaa ja jopa 10 miljoonaa maitohappobakteeria annosta kohden. Sopii käytettäväksi vuoden ympäri, tai kausikohtaisesti.


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Brittiläinen Wild Nutrition tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Näin ravintoaineita ei tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 g
Sisältää Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacterium reuteri, Lactobacillus acidophilus, stabilointiaine (selluloosajauhe).
Käyttöohje 1-5 -vuotiaille 1,5 g (1/2 teelusikallista), 6-15 -vuotiaille 3 g (1 teelusikallinen, 5 ml). Sekoita jauhe pieneen lasilliseen vettä tai mehua ja nauti ruokailun yhteydessä. Jauhetta ei tule sekoittaa kuumaan ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö Suositeltava vuorokausiannos 1,5 g sisältää 5 miljoonaa ja 3g 10 miljoonaa maitohappobakteeria.
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 41278
Arvostelut

Katso kaikki Wild Nutrition tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa