ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Multi-Strain Biotic Child 90 g jauhe

37.15
Wild Nutrition Multi-Strain Biotic Child 90 g jauhe
37,15 €

Saatavuus: Varastossa

Multi-Strain Biotic on ammattitaidolla kehitetty tukemaan erityisesti lapsen luonnollista suoliston mikrobistoa ja se sisältää 8 eri mikrobikantaa. Suotuisalla mikrobiflooralla on tärkeä rooli vastasyntyneiden ja vauvojen immuunipuolustuksen kehitykselle.

Vauvat saavat synnytyksessä ja äidinmaidon kautta tietyn suolistomikrobiston, mutta esim. keisarinleikkaus, äidinmadon korvikkeet, rokotukset ja antibiootit voivat häiritä tätä suolistobakteereiden monimuotoisuutta ja tasapainoa.

Child Multi-Strain Biotic sisältää erityisesti lapsille hyödyllisiä mikrobikantoja ja yksi päiväannos sisältää terapeuttisen määrän 10 miljardia kolonisaatioyksikköä (CFU). Helppokäyttöinen jauhe, johon ole lisätty esim. maltodekstriinia tai piidioksidia, voidaan lisätä vaikka maitoon tai muihin viileisiin tai huoneenlämpöisiin juomiin.

Pääasialliset hyödyt

• Helppokäyttöinen jauhe

• Mieto maku

• Tukee vahvasti tervettä suolistomikrobistoa
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.235
Pakkauskoko 90 g
Sisältää Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacterium reuteri, Lactobacillus acidophilus, stabilointiaine (selluloosajauhe).
Käyttöohje 1-5 -vuotiaille 1,5 g (1/2 teelusikallista), 6-15 -vuotiaille 3 g (1 teelusikallinen, 5 ml). Sekoita jauhe pieneen lasilliseen vettä tai mehua ja nauti ruokailun yhteydessä. Jauhetta ei tule sekoittaa kuumaan ruokaan tai juomaan. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS: Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.
Ravintosisältö Suositeltava vuorokausiannos 1,5 g sisältää 5 miljoonaa ja 3g 10 miljoonaa maitohappobakteeria.
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 412.78
Arvostelut