ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Pure Strength Omega 3 120 kaps.

37.6
Wild Nutrition Pure Strength Omega 3 120 kaps.
37,60 €

Saatavuus: Varastossa

Helposti nieltävät kapselit tarjoavat 800mg EPAa ja 400mg DHA:ta MSC-sertifioidusta, kestävästi pyydetystä Alaskan seitistä.

Omega-3 kalaöljyjen on näytetty tukevan aivojen-, sydämen- ja silmien terveyttä sekä olevan tärkeitä raskauden ja imetyksen aikana. Alaskasta pyydetty kalaöljy on ainoa omega-3 sisältävä kalaöljy, joka on MSC-ympäristöjärjestelmän sertifioima. Kalat pyydetään erityisillä mid-trawl verkoilla Alaskasta, joka tarkoittaa että pyydykseen päätyy paljon vähemmän muuta kalaa (sivusaalista) kuin mitä nykystandardit edellyttävät.

Tuoreus ja puhtaus on tärkeintä: Kestävät kalaöljyt prosessoidaan tuoreena pyydetystä kalasta ja jalostetaan pienessä perheomisteisessa jalostamossa jossa ne kylmäpuristetaan. Suuri osa kalasta muutetaan öljyksi jo laivassa heti kalastuksen jälkeen. Loput pakastetaan ja jatkojalosetaan 12 tunnin sisään tuoreuden turvaamiseksi.

Kalaöljy on tutkitusti puhtaita PCB-yhdisteistä ja raskasmetalleista.

• EPA & DHA sydämelle

• DHA aivotoiminnalle

• DHA silmille


Kuvaus

Yksityiskohdat

Etyyliesteröity muoto vaatii vähemmän prosessointia kuin triglyseridi muoto. Tämä johtuu siitä että kun kalaöljyn matka alkaa kalanlihasta varsinaiseksi öljyksi, se täytyy ensin muuntaa etyyliesteröityyn muotoon, vaikka se lopulta muutettaisiinkin triglyseridimuotoon.

Tutkimusten mukaan veren omega-arvot ovat samat 4 viikon käytön jälkeen, olipa sitten nautittu triglyseridi- tai etyyliesterimuotoista öljyä.
EPAn ja DHAn välinen 2:1 suhde on tuotteiden kehittäjän Henrietta Nortonin mukaan kalan sisältämien öljyjen luonnollinen suhde, ja siksi sama suhde on valittu itse valmisteeseen.

Wild Nutritionin kantava ajatus on olla toimimatta ravinnon korvaajana, vaan ruoan täydentäjänä ja siksi myös omegojen suhteen on hyvä päästä niin lähellä luontoa kuin vain mahdollista.


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.234
Pakkauskoko 120 kaps
Sisältää Kalaöljy (Alaskan seiti), kapselin kuori (kalan gelatiini, glyseroli), antioksidantti (tokoferolisekoitus).
Ei sisällä apuaineita, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, maku- eikä säilöntäaineita.
Käyttöohje 4 kapselia päivässä joko ruoan kanssa tai ilman.
Ravintosisältö 4 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV
EPA Eikosapentaeenihappo 800mg *
DPA Dokosaheksaeenihappo 400mg *
Energiamäärä (rasva/proteiini/hiilihydraatit) merkityksetön

*VSV ei määritelty
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.31
Arvostelut