ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Food-Grown® Thyroid Connect - ravintolisä kilpirauhaselle - 60 kaps.

33.45
Wild Nutrition Food-Grown® Thyroid Connect - ravintolisä kilpirauhaselle - 60 kaps.
33,45 €

Saatavuus: Varastossa

Wild Nutritionin Thyroid Connect on kehitetty ravitsemaan ja tukemaan kilpirauhasen tervettä toimintaa. Tämä kilpirauhasen luontaistuote on holistinen yhdistelmä Food-Grown® vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja ja yrttejä. Tämä yhdistelmävalmiste on paljon enemmän kuin pelkästään välttämättömät kofaktorit, joita kilpirauhashormonien aineenvaihdunta vaatii. Tuotteen ainesosat hoitavat terveyttä kokonaisuutena, sillä tuotesuunnittelussa on otettu huomioon laajemmin ne osa-alueet, jotka vaikuttavat kilpirauhasen toimintaan.

Tämä ravintolisä soveltuu käytettäväksi yhtä aikaa kilpirauhaslääkkeiden kanssa.

Ravintolisä sisältää mm. jodia, tulsia, sinkkiä ja seleeniä. Lisäravinteen sisältämä jodi on laadukkaassa ja luonnollisessa ravintomuodossa ja tulsi, eli pyha basillika, suojaa elimistöä stressin haitallisilta vaikutuksilta. Seleeni tukee normaalia kilpirauhashormonien muokkautumista (T4/T3 konversiota).

Keskeiset hyödyt:

- Ravitsee ja tukee kilpirauhasen tervettä toimintaa
- Sisältää Food-Grown® jodia aidossa orgaanisessa ravintomuodossa
- Sisältää tulsia eli pyhää basilikaa, joka auttaa vastustamaan stressiä
- Sisältää seleeniä kilpirauhashormonien muokkaamiseen

Kuvaus

Yksityiskohdat

Lisätietoja: Food-Grown® Seleenin on osoitettu imeytyvän ja varastoituvan kehoon 22% paremmin kuin monet muut seleenin muodot. Thyroid Connect sisältää myös fenyylialaniinia, avainasemassa olevaa aminohappoa, josta elimistössä muodostuu tyrosiinia, sekä jodia, joista lopulta muodostetaan kilpirauhashormoneja. Food-Grown®jodi on jodidin ja jodiitin muodossa, mikä edistää T4 ja T3 hormonien muodostumista.Magnesium ja muut ravintoaineet ovat myös välttämättömiä terveen energia-aineenvaihdunnan, sekä hermoston terveyden kannalta. Tietyt yrtit kuten Pyhä basillika ja Oliivin lehti on lisätty tuotteeseen tukemaan hormonaalista tasapainoa.


WILD NUTRITION:

100 % LUONNOLLISET RAVINTOLISÄT

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.194
Pakkauskoko 60 kapselia
Sisältää Ravinnevahvistetusta hiivasta fenyylialaniini, mineraalivahvistetusta hiivasta jodi, rauta, mangaani ja seleeni, ravinnevahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta kupari ja sinkki, oliivinlehtiuute, sitrushedelmälihassa kasvatettu C-vitamiini, betakaroteeni porkkanavalmisteesta, magnesium puhdistetusta merivedestä, luomu pyhä basilika, n-asetyylikysteiini, vitamiinivahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta pantoteenihappo, E-vitamiini keltaisesta herneestä, vitamiinivahvistetusta hiivasta tiamiini, riboflaviini, B12- ja D3-vitamiinit. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä: apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita

Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Käyttöohje Annostus: 2 kapselia päivässä.

Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää.

Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ravintosisältö 2 KAPSELIA SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA (VSV)):

Betakaroteeni/Betakaroten 2mg **
D3-vitamiini/D3-vitamin 2.5μg 50%
E-vitamiini/E-vitamin 1.8mg 15%
C-vitamiini/C-vitamin 20mg 25%
B1-vitamiini/B1-vitamin 0.5mg 45%
B2-vitamiini/B2-vitamin 0.5mg 36%
B12-vitamiini/B12-vitamin 2μg 80%
Pantoteenihappo/Pantotensyra 6mg 100%
Magnesium 30mg 8%
Rauta/Järn 5mg 36%
Sinkki/Zink 10mg 100%
Kupari/Koppar 1000μg 100%
Mangaani/Mangan 1mg 50%
Seleeni/Selen 100μg 182%
Jodi/Jod 150μg 100%
NAC 50mg **
Fenyylialaniini/Fenylalanin 50mg **
Luomu pyhä basilika/Eko helig basilika 75mg **
Oliivinlehtiuute/Extrakt av olivblad 120mg **
Josta oleuropiinia/Varav oleuropin21.6mg **

**VSV ei määritelty

Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja
mitättömiä määriä./Obetydliga mängder energi,
fett, protein och kolhydrater.
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.56
Arvostelut