ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wild Nutrition Vegan Vitamin D 30 kaps - Vegaani D-vitamiini

18
Wild Nutrition Vegan Vitamin D 30 kaps - Vegaani D-vitamiini

Special Price 18,00 €

Normaali hinta: 22,60 €

Saatavuus: Varastossa

Sisältää 25µg (1000iu) vegaania D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston, lihasten ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää kalsiumin imeytymistä.

The Vegan Society sertifioitu. Ei-GMO, Halal ja Kosher sertifioitu.

Tärkein ero Wild Nutritionin vegaanisen D-vitamiinin ja tavallisen D-vitamiinin välillä on sen lähde ja valmistusprosessi.


Sertifioitu vegaaninen D3-vitamiini on johdettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ruokalaatuisesta Ulva lactura-levästä käyttämällä prosessia, joka varmistaa laadun ja puhtauden. 


Ulva lactura-levä sisältää samoja steroleja kuin ihomme. Kun nämä sterolit ihollamme saavat auringonsäteilyä, ne tuottavat 7-dehydrokolesterolia, vitamiini D3 esiastetta ja lopulta kolekalsiferolia eli D3-vitamiinia. Tismalleen sama prosessi tapahtuu myös Ulva lactura-levässä kun se altistetaan ultraviolettisäteilylle.Ulva lactura-levästä tuotettu D-vitamiiniöljy eristetään ylikriittisellä hiilidioksidiuuttamisella (supercritical CO2 extraction), joka on puhdas ja turvallinen tapa eristää öljy kasvimateriaalista. 

Kuvaus

Yksityiskohdat

Vaikka esimerkiksi monivitamiinin sisältämä D-vitamiini voi tarjota hyvän perustason, tietyille ihmisille ja tiettyinä vuodenaikoina erillinen D-vitamiinin nauttiminen on tarpeen. Sekä aikuiset että lapset tarvitsevat D-vitamiinilisää vuoden pimeinä aikoina. Terveysviranomaiset suosittelevat vitamiinilisää kaikille syksyisin ja talvisin, ja tietyille "riskiryhmille" myös keväisin ja kesäisin.

Pääasialliset hyödyt:
• Vahvoille luille, hampaille ja veren kalsiumtasoille
• Vahvistaa immuniteettiä


Wild Nutrition - 100 % luonnolliset ravintolisät


Ainutlaatuinen brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1569
Pakkauskoko 30 kaps
Sisältää Kasviperäinen D-vitamiini D3V®, Ruskea riisijauhe. Kasviskapseli (selluloosa).

<b>Ei</b> sisällä: vehnää, gluteenia, soijaa, maitotuotteita, keinotekoisia väriaineita, makuaineita eikä säilöntäaineita.
Käyttöohje 1 kapseli päivässä. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintosisältö 1 KAPS SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSVI)*:

D3V® Vitamiini 25μg 500%

*VSV ei määritelty /DRI ej fastställt
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Wild Nutrition
Valmistaja Wild Nutrition
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.75
Arvostelut