ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Wiley's Finest Easy Swallow Minis - Kalaöljykapselit 60 kaps.

16.5
Wiley's Finest Easy Swallow Minis - Kalaöljykapselit 60 kaps.
16,50 €

Saatavuus: Varastossa

Erittäin laadukkaat kalaöljykapselitWiley's Finest on kehittänyt runsaasti Omega-3:a sisältävän minikokoisen kalaöljykapselin. Se on helposti nieltävä ja sopii näin myös ihmisille, jotka normaalisti eivät tykkää kalaöljyä ottaa kapselimuodossa.

55% pienempi koko kuin keskimääräisessä 1000mg kalaöljykapselissa, mutta silti 30% enemmän omega-3:a yhdessä kapselissa verrattuna kilpailijoiden yleisiin kapseleihin.

Runsas omega-3:n saanti ehkäisee verenpaineen nousua sekä auttavat pitämään yllä normaaleja seerumin triglyseriditasoja. Triglyseridit ovat rasvoja, jotka kohonneina lisäävät sepelvaltimotaudin riskejä.

MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalavalmiste. Alaskanseidistä valmistettu.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wiley's:n laadukkaat minikokoiset kalaöljykapselit. Sisältää paljon Omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat pitämään rasva-aineenvaihdunnan käynnissä. Rasvahapot EPA ja DHA ovat hyväksi näölle ja sydämelle. Helposti nieltävät minikapselit kalaöljytiivisteestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.17
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Kalaöljytiiviste, omega-3 etyyliesteri, kapseli: gelatiini, glyseriini (kosteutta sitova), puhdistettu vesi, antioksidantti (luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini luonnollisessa muodossa)).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa sekä viileässä.
Ravintosisältö Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljytiiviste 900 mg, omega-3 rasvahappoja, 670 mg, josta: EPA (eikosapentaeenihappo) 360 mg, DHA (dokosaheksaeenihappo) 270 mg, muita omega-3 rasvahappoja 40 mg.

Tuotemerkki Wiley's Finest Wild Alaskan Fish Oil
Valmistaja Wiley's Finest Wild Alaskan Fish Oil
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.28
Arvostelut