ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Wiley's Finest Easy Swallow Minis - Kalaöljykapselit 60 kaps.

13.2
Wiley's Finest Easy Swallow Minis - Kalaöljykapselit 60 kaps.

Special Price 13,20 €

Normaali hinta: 16,50 €

Erittäin laadukkaat kalaöljykapselitWiley's Finest on kehittänyt runsaasti Omega-3:a sisältävän minikokoisen kalaöljykapselin. Se on helposti nieltävä ja sopii näin myös ihmisille, jotka normaalisti eivät tykkää kalaöljyä ottaa kapselimuodossa.

55% pienempi koko kuin keskimääräisessä 1000mg kalaöljykapselissa, mutta silti 30% enemmän omega-3:a yhdessä kapselissa verrattuna kilpailijoiden yleisiin kapseleihin.

Runsas omega-3:n saanti ehkäisee verenpaineen nousua sekä auttavat pitämään yllä normaaleja seerumin triglyseriditasoja. Triglyseridit ovat rasvoja, jotka kohonneina lisäävät sepelvaltimotaudin riskejä.

MSC-sertifioitu ekologisesti kestävä kalavalmiste. Alaskanseidistä valmistettu.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Wiley's:n laadukkaat minikokoiset kalaöljykapselit. Sisältää paljon Omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat pitämään rasva-aineenvaihdunnan käynnissä. Rasvahapot EPA ja DHA ovat hyväksi näölle ja sydämelle. Helposti nieltävät minikapselit kalaöljytiivisteestä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.17
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Kalaöljytiiviste, omega-3 etyyliesteri, kapseli: gelatiini, glyseriini (kosteutta sitova), puhdistettu vesi, antioksidantti (luonnollisia tokoferoleja (E-vitamiini luonnollisessa muodossa)).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavalioita. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa sekä viileässä.
Ravintosisältö Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: kalaöljytiiviste 900 mg, omega-3 rasvahappoja, 670 mg, josta: EPA (eikosapentaeenihappo) 360 mg, DHA (dokosaheksaeenihappo) 270 mg, muita omega-3 rasvahappoja 40 mg.

Tuotemerkki Wiley's Finest Wild Alaskan Fish Oil
Valmistaja Wiley's Finest Wild Alaskan Fish Oil
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.28
Arvostelut

Katso kaikki Wiley's Finest Wild Alaskan Fish Oil tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.