Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Yuko Ono Sthlm Yame-Matcha 20 g

16.9
Yuko Ono Sthlm Yame-Matcha 20 g
16,90 €
Korkealaatuinen matcha tee.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kupillisesta Yame-matchaa saat vihreän teen hyödyt maksimaalisesti käyttöösi. Tästä matchasta voit vispata ohutta Usuchaa tai paksumpaa Koichaa.Yuko Ono Sthlm yrityksen perustaja Yuko Ono on koulutettu teeasiantuntija ja jäsen arvostetussa Nihon-cha -Instructor -yhdistyksessä. Hänelle on tärkeää, että Yuko Ono Sthlmsin myymissä teelaaduissa maistuu se rakkaus, minkä japanilaiset viljelijät ovat laittaneet viljelemäänsä vihreään teehen.


Yuko Onon yritys maahantuo teetä ainoana yrityksenä Ruotsissa suoraan viljelijöiltä ja myy sitä eteenpäin Ruotsin lisäksi myös Suomeen, Norjaan ja Islantiin. Kaikki yrityksen valikoimissa olevat teelaadut ovat erittäin korkeatasoisia. Yuko Ono on valinnut itse jokaisen niitä viljelevän perheen ja joukossa on myös Yuko Onon oma perhe, joka asuu Mien alueella.

Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 20 g
Sisältää Vihreä tee
Käyttöohje Matcha on herkkä tuote, jota kannattaa säilyttää jääkaapissa. Anna matchan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennenkuin avaat paketin, jottei koskeus pääse tuotteeseen. Säilytä viileässä ilmatiiviisti, jottei matchaan tartu muita makuja. Käytä mahdollisimman pian saadaksesi parhaan makuelämyksen.
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Yoko Ono Sthlm
Valmistusmaa Japani
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 845
Arvostelut

Katso kaikki Yoko Ono Sthlm tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa