ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Yogandha Balance - Meditaatioöljy 10ml

Yogandha Balance - Meditaatioöljy 10ml
24,90 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Käytä tätä ylellisen tuoksuista meditaatioöljyä kehosi ja mielesi tasapainottamiseen sekä etenkin hormonitoiminnan rauhoittamiseen. Tuoksut vaikuttavat aivolisäkkeen toimintaan, joka on yhteydessä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sopii erinomaisesti hyvinvointia tukevaksi päivittäiseksi tuoksuksi. Suosittelemme jokaisen naisen elämään ylellistä jasmiinintuoksua.

Tuoksu: Kukkainen, muttei makea - maanläheinen ja sensuelli.

-Erittäin naisellista, mutta 'öljyjen kuninkaana' tunnettua jasmiinia on käytetty myös henkisyyteen sekä lemmenlääkkeenä. Tuoksu tasapainottaa syvällisesti – etenkin hormonituotantoa. Jasmiinia on käytetty myös masennuksen hoitoon.
-Eteerinen kypressiöljy tasapainottaa kehon nesteitä ja sitä on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä veren säännöstelemiseen. Kevyemmällä tasolla kypressi tasapainottaa pranaa.
-Muskatellisalvia tasapainottaa aivolisäkkeen toimintaa, joka on vaikutusvaltaisin kehon rauhanen.
-Öljy sisältää lisäksi laventelia, mirhamia ja korianteria, joka vahvistaa immuunijärjestelmää.

Tuotteen on kehittänyt joogaopettaja Sinead Duffy kolmen vuoden meditaatioharjoitusten tuloksena.


Tuote on vegaaninen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuoksut herättelevät meditatiivista mieltä ja niillä on välitön vaikutus hermojärjestelmään. Joogaopettaja Sinead Duffy kehitti Yogandhan kolmen vuoden meditaatioharjoitusten tuloksena kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi. Yogandhan terapeuttisen tuoksuiset öljyt rauhoittavat mieltä ja auttavat palaamaan tähän hetkeen.

Vahva yhteys kehon ja mielen välillä on välttämätön osa hyvinvointiamme. Yogandhan öljyt tukevat jokapäiväisen hyvinvoinnin lisäksi myös joogaharrastusta. Tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja ja ne ovat saaneet paljon kiitosta kansainvälisesti joogaharrastajien keskuudessa.


Chakra: Tämä öljy miellyttää Swadisthana chakraa (sakraalichakra)

Mantra: vyanam dhehi (olkoon ympäröivä energia ravittu)
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.042
Pakkauskoko 10ml
Sisältää Ainesosat: Capric Triglyceride (Coconut) oil, Cupresses Sempervirens (Cypress) oil, Lavendula Angustifolia (Lavender) oil**, Jasmine Grandiflorum (Jasmine absolute), Salvia Sclarea (Clary Sage) oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) oil, Cedrus Atlantica Bark (Cedarwood) oil, Coriandrum Sativum seed (Coriander) oil, Tocopherol (Vitamin E), Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Benzyl alcohol*, Eugenol*, Isoeugenol*, Farnesnol** Esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä

** Luomutuotettu ainesosa
Käyttöohje Levitä ohimoille, kaulalle ja ranteisiin, kun tarvitset mielen ja kehon, sekä etenkin hormonitoiminnan tasapainotusta. Pääset aivan uuteen mielentilaan.


Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Ei sovi käytettäväksi raskauden aikana. Mustapippuri saattaa herkistää joitain ihoja.
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2490
Arvostelut