ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Yogandha Ground - Meditaatioöljy 10ml

24.9
Yogandha Ground - Meditaatioöljy 10ml
24,90 €

Saatavuus: Varastossa

Maanläheinen meditaatioöljy tuo päivääsi tyyneyttä ja palauttaa sinut tähän hetkeen. Käytä läpi päivän aina, kun tarvitset rauhoittumista tai kärsit migreenistä tai päänsärystä. Sopii erinomaisesti myös virittämään mielen rauhalliseen tilaan joogaharjoittelua varten.

Tuoksu: Rikas ja puinen. Hieman maskuliininen.

-Santelipuu rauhoittaa ja rentouttaa - helpottaen niin henkistä kuin fyysistä ärsytystä, kuten vahvoja päänsärkyjä.
-Olibaanihartsiöljy hidastaa ja syventää hengitystä tuoden rauhallisen olon.
-Vetiver on peräisin syväjuurisesta kultaintiaaniheinästä, joka maadoittaa ja lisää yhteyden tunnetta luonnon kanssa. Tunnettu 'tyyneyden öljynä', joka rauhoittaa mieltä.
-Öljy sisältää lisäksi setripuuta, laventelia ja mustapippuria.

Tuote on vegaaninen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuoksut herättelevät meditatiivista mieltä ja niillä on välitön vaikutus hermojärjestelmään. Joogaopettaja Sinead Duffy kehitti Yogandhan kolmen vuoden meditaatioharjoitusten tuloksena kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi. Yogandhan terapeuttisen tuoksuiset öljyt rauhoittavat mieltä ja auttavat palaamaan tähän hetkeen.

Vahva yhteys kehon ja mielen välillä on välttämätön osa hyvinvointiamme. Yogandhan öljyt tukevat jokapäiväisen hyvinvoinnin lisäksi myös joogaharrastusta. Tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja ja ne ovat saaneet paljon kiitosta kansainvälisesti joogaharrastajien keskuudessa.

Chakra: Tämä öljy tasapainottaa Muladharaa eli juurichakraa, mutta vetiverin ansiosta vaikutus toimii kaikkiin chakroihin.
Mantra: Apanam Dhehi (olkoon alaspäin liikkuva energia ravittu)
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.042
Sisältää Ainesosat: Capric Triglyceride (Coconut) oil, Cedrus Atlantica Bark (Cedarwood) oil, Santalum Spicatum (Sandalwood) oil, Boswellia Carterii oil, Boswelia Carterii (Frankincense), Lavendula Angustifolia (Lavender) oil**, Commiphora Myrrha (Myrrh) oil, Vetivera Zizanoides Root (Vetiver) oil**, Piper Negrum Seed (Black Pepper), Tocopherol (Vitamin E), Limonene*, Linalool*, Farnesol*, Geraniol*
Käyttöohje Levitä ohimoille, kaulalle ja ranteisiin, kun tarvitset välitöntä rauhoittumista. Tuote hidastaa hengitystä ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä.


Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Ei sovi käytettäväksi raskauden aikana. Mustapippuri saattaa herkistää joitain ihoja.
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2490
Arvostelut