ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Yogandha Salute - Meditaatioöljy 10ml

Yogandha Salute - Meditaatioöljy 10ml
24,90 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Luonnollisista raaka-aineista valmistettu piristävä tuoksuöljy jooga- ja meditaatioharjoitusten tueksi.,

Yogandha Salute meditaatioöljy on öljy, joka kohentaa mieltä, energiaa ja immuunijärjestelmää. Tämä raikkaan tuoksuinen pieni ihme virkistää aamulla, etenkin katkonaisen unen jälkeen, sekä auttaa keskittymään paremmin töissä ja koulussa.

Se tehostaa aivojen toimintaa silloin, kun olet väsynyt tai kärsit jetlagista.

Yogandha Salute tulee tarpeeseen myös juhlitun yön jälkeisenä aamuna.

-Bergamotti kohentaa mieltä välittömästi ja toimii myös stressiin ja ahdistuneisuuteen.
-Kirpeä greippi helpottaa kaamosmasennusta ja jetlagia.-
-Rosmariini parantaa mieltä, energiatasoja ja immuunisysteemiä. Se herättelee mieltä ja parantaa keskittymiskykyä.

Öljy sisältää lisäksi setripuuöljyä, ravensaraa (hellävaraisempi eukalyptuksen serkku) sekä aavistuksen patsulia ja ylang ylangia.

Yogandha Salute -meditaatioöljyn on kehitellyt joogaopettaja Sinead Duffy kolmen vuoden meditaatioharjoitusten tuloksena.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuoksut herättelevät meditatiivista mieltä ja niillä on välitön vaikutus hermojärjestelmään. Joogaopettaja Sinead Duffy kehitti Yogandhan kolmen vuoden meditaatioharjoitusten tuloksena kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi. Yogandhan terapeuttisen tuoksuiset öljyt rauhoittavat mieltä ja auttavat palaamaan tähän hetkeen.

Vahva yhteys kehon ja mielen välillä on välttämätön osa hyvinvointiamme. Yogandhan öljyt tukevat jokapäiväisen hyvinvoinnin lisäksi myös joogaharrastusta. Tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja ja ne ovat saaneet paljon kiitosta kansainvälisesti joogaharrastajien keskuudessa.

Chakra: Tämä öljy tehoaa Manipura Chakraan (solar plexus).

Mantra: Pranam dhehi (olkoon ylöspäin kulkeva energia ravittu).
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.042
Käyttöohje Käytä ohimoille, kaulalle ja ranteisiin uuden energian saamiseksi ja kun tarvitset piristystä. Korvaamaton, kun sinun tarvitsee työskennellä väsyneenä. Kätevä roll on -helppo käyttää.

Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Ei sovi käytettäväksi raskauden aikana. Vältä käyttöä, jos kärsit epilepsiasta. Vältä tuotteen käyttöä myös iltaisin, sillä joillain henkilöillä tuoksu saattaa vaikeuttaa unensaantia.
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2490
Arvostelut