ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Yoni-tamponit - Medium - Luomupuuvilla - Jättipakkaus 37 kpl

Yoni-tamponit - Medium - Luomupuuvilla - Jättipakkaus 37 kpl
8,95 €

Saatavuus: Loppu varastosta

100% Luomupuuvilla tamponit ympäristötietoisille naisille.

Yoni-tamponit ovat 100 % luomupuuvillaa. Soil Association sertifikoidut tamponit sisältävät vain sen mitä lupaavat. Yonin luomutamponit ovat erittäin imukykyisiä ja valmistettu vain orgaanisista aineista. Ei muovia, ei hajusteita, ei salaisuuksia.

Tämä tamponi on imukyvyltään luokkaa Medium, eli 3/5 ja pakkaus sisältää 37 kappaletta. Tämä pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.

Tuote EI siis sisällä: viskoosia, polyesteriä, parfyymeitä, deodorantteja, liimoja tai sidosaineita, ftalaatteja, torjunta-aineita sisältävää puuvillaa, klooria, polypropeenia, polyeteeniä, myreth-3-myristate, synteettisiä zeoliittejä, etyleenioksidi, glyserolia, glyseroli estereitä, polysorbate-20 tai puhdistusainejäämiä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Yoni lähtee tuotteissaan äärimmäisestä puhtaudesta ja luonnollisuudesta.

Puuvillaan käytetään enemmän tuholaistorjuntamyrkkyjä kuin mihinkään muuhun satokasviin. Nämä myrkyt saattavat siirtyä puuvillaan ja sitäkautta niistä tehtyihin tamponeihin. Yonin tamponeissa tätä riskiä ei ole, sillä puuvilla on myrkyttämätöntä.

Tämä on pääsyy sille, miksi Yoni päätti perustaa yrityksen. He haluavat tuoda kuukautiset rohkeammin esille, sillä heidänkään mielestä niitä ei tarvitse hävetä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.148
Pakkauskoko 37 kpl
Sisältää 100% luomupuuvilla, sisältää narun
Tuotemerkinnät Luomu
Tuotemerkki Yoni
Valmistusmaa Saksa
Arvostelut